مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با هشدار نسبت به مصرف زیاد نمک در ایرانیها، در عین حال ضمن تاکید بر لزوم مصرف نمک یددار، نسبت به عوارض جبرانناپذیر نمکهایی ...
یک گروه حامی حقوق مصرفکنندگان در آمریکا به نام کانسیومر ریپورتس اعلام کرد که پلاستیکها علیرغم خطراتی که برای سلامتی دارند همچنان به صورت گسترده در مواد غذایی یافت میشوند. این گروه از رگولاتورها خواسته تا ایمنی ...
کارشناس اداره نظارت و ارزیابی غذاهای ویژه و فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو افزود: از نانواییهای خواستهایم در سامانه سیفا اعلام کنند که خواستار آرد کامل هستند. نظارت هم انجام میشود تا آرد کامل در اختیار نانواها قرار بگیرد.
رئیس اداره نظارت و ارزیابی غذاهای ویژه و بستهبندی فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اهمیت برچسبگذاری محصولات تراریخته، گفت: ما ایمنی محصولات ...
سرمایهگذاران و شرکتهای بزرگ مواد غذایی اعلام کردند که شرکتهای تولید گوشت کشت سلولی شده باید برای اینکه بتوانند گوشت متعارف را به چالش بکشند، تولید خود را افزایش و هزینهها را کاهش دهند.
سازمان غذا و داروی ایالات متحده آمریکا اعلام کرد با یافته های سازمان بهداشت جهانی در مورد احتمال سرطانزا بودن «آسپارتام» مخالف است. این در حالی است که پیش از این دهها مطالعه، این شیرین کننده مصنوعی را با مشکلات ...
به بهانه تبلیغ نوشابه انرژیزا به عنوان نوشیدنی نشاط آور ! در تلویزیون به این موضوع پرداختیم که این محصولات نه تنها نشاط آور نیستند بلکه استفاده مداوم از آنها سلامت را به خطر میاندازد.
رئیس اتاق بازرگانی تهران با اشاره به اهمیت مصرف لبنیات در سلامتی جامعه گفت: چرا به روغن و شکر که برای سلامتی ضرر دارند یارانه داده میشود، ولی به لبنیات که برای سلامتی نیز مفید است یارانهای پرداخت نمیشود؟
خبرگزاری رویترز میگوید: آژانس بینالمللی تحقیقات سرطان وابسته به سازمان جهانی بهداشت (WHO) در گزارش ماه آینده خود، یک شیرینکننده مصنوعی موسوم به «آسپارتام» را در فهرست مواد «احتمالا سرطانزا» قرار خواهد داد.
شرکت آپساید فودز مستقر در کالیفرنیا روز چهارشنبه اعلام کرد که تائیدیه وزارت کشاورزی آمریکا (USDA) را برای برچسب گوشت مرغ کشت سلولی شده خود دریافت کرده است. این شرکت دومین شرکت در آمریکا است که چنین تائیدیهای را ...
عضو هیأت علمی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان این که نمک دریا از میزان کافی ید برای تامین نیاز روزانه افراد برخوردار نیست، گفت: هنگام خرید نمک طعام، حتما محصول یددار تصفیه شده را خریداری ...
رئیس مرکز تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور گفت: سرخ کردن مواد غذایی در دمای بالا موجب آزاد شدن عوامل خطرناکی در ترکیبات قندی و پروتئینی میشود و برای سلامتی بسیار مضر است.